گلوکوم در کودکان
در این بیماری بالا رفتن فشار چشمی باعث آسیب دیدن اعصاب بینایی فرد می شود، عصب های بینایی اطلاعات را به مغز منتقل می کنند، در نتیجه وقتی این عصب ها آسیب ببیند بینایی فرد کم می شود، هر چه قدر میزان این آسیب بیشتر باشد شدت پیدا کردن ضعف و مشکل در بینایی فرد هم به همان اندازه بیشتر خواهد بود، عصب هایی که به دلیل آب سیاه در چشم فرد خراب می شود، دیگر درمان نمی شود.این بیماری هم در افراد مسن به وجود می آید هم در کودکان، شما باید از این بیماری اطلاع داشته باشید تا بهترین تصمیم را درباره ی این بیماری بگیرید.
کلسترول
کلسترول، ماده ای نرم و مومی شکل است که از چربی ساخته می شود. این ماده در جریان خون و تمامی سلول های بدن وجود دارد. کلسترول یکی از مهمترین مواد مورد نیاز بدن است؛ وجود میزان کافی از آن برای ساخت غشای سلولی، ساخت و ترمیم دیواره رگ های خونی، تولید برخی هورمون ها، تامین ویتامین D و … برای بدن ضروری است.
کبد چرب
کبد بزرگترین عضو بدن است. این بافت به شما کمک میکند تا غذا را هضم و انرژی را ذخیره کنید و سموم بدن خود را از بین ببرید. وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر این میزان بیشتر از 5 درصد وزن آن باشد، کبد چرب خوانده میشود. این وضعیت ممکن است منجر به التهاب و آسیب کبدی شود.
جراحی عروق
جراحی عروق یک رشته نوین فوق تخصصی در عرصه علوم پزشکی است که در آن اختلالهای سیستم عروقی، بیماریهای شریانها (سرخرگها)، وریدها (سیاهرگها) و رگهای لنفاوی (چربی) با روشهای درمان دارویی، روشهای نیمه تهاجمی با استفاده از سوندها و کاتترها و بازسازی سیستم عروقی با روشهای جراحی درمان میشوند.
تومورهای حدقه چشم
حدقهی چشم یا اربیت یک فرورفتگی در استخوان جمجمه است که چشم و عضلات ، عروق و اعصاب حدقه درون آن قرار دارند. تومور حدقهی چشم، رشد غیرطبیعی بافتهایی است که اطراف چشم را در حدقهی چشم می پوشانند. تومورهای حدقهی چشم ممکن است خوشخیم یا بدخیم باشند. همچنین تومورهای حدقه ممکن است از انتشار مستقیم تومورها از بافت های مجاور، مانند بافت سینوس یا بافتهای داخل جمجمه به حدقه گسترش پیدا کنند.
دوره فلوشیپ رشته جراحی قاعده جمجمه موفق به کسب تأیید قطعی از وزارت بهداشت شد
دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ رشته جراحی قاعده جمجمه دانشگاه علوم پزشکی ایران با تلاش گروه جراحی مغز و اعصاب و گوش و حلق و بینی موفق به اخذ مجوز تأیید قطعی از وزارت بهداشت شد.
آندومتریوز
رشد بافت رحم در جایی غیر از رحم باعث آندومتریوز میشود. در واقع بافت آندومتر (پوشش درون رحم که طی دوره قاعدگی به عنوان ترشحات قاعدگی خارج می شود) در قسمت هایی از بدن رشد می کند که نباید رشد کند شامل: لگن، تخمدان، لوله های فالوپ، دهانه رحم و… . در واقع این بافت می تواند در همهی بافت های بدن بهجز طحال رشد کند.