بذر کتان
دانه کتان یکی از مواد غذایی بسیار مغذی کمتر شناخته شده است؛ البته در طب سنتی به استفاده از تخم کتان اشاره بسیاری شده و حتی بهترین طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری نیز گفته شده است. تخم کتان سرشار از مواد مغذی و ویتامینهایی است که مصرف مقدار کمی از آن در روز میتواند نیاز ما به این مواد مغذی را برطرف سازد.
بازدید نوروزی ریاست دانشگاه از مجتمع آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)
بازدید ریاست دانشگاه از مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) در اولین روز سال ۱۴۰۲.
زمان مناسب برای روزه داری بعداز جراحی چاقی
در افرادی که تحت عمل جراحی چاقی قرار گرفتند توصیه میشود حداقل شش ماه بعد از جراحی اسلیو و یکسال بعد از اعمال جراحی بای پس معده روزه نگیرند.چون این بیماران در این مدت در بیشترین سیر کاهش وزن قرار دارند و تحت درمان با داروها و مکمل ها هستند و روزه داری برای آنان مضر است.
کرونا هنوز هست
کرونا دردنیا هنوز به پایان نرسیده ودر برخی از کشورها همچنان آمارها قابل توجه است،لذا نباید فکر کنیم که کرونا تمام شده بلکه باید مراقبت های خود را انجام دهیم و واکسیناسیون دنبال شود.
کینوا
کینوا که بهعنوان یکی از سالمترین خوردنیها در سراسر جهان شناخته میشود یک منبع غذایی بینظیر است که شامل انواع ویتامینها، آنتیاکسیدانها، پروتئین و مواد معدنی میشود. اگرچه خیلیها کینوا را جزو غلات در نظر میگیرند، ولی این مادهی غذایی در حقیقت نوعی دانه است. از خوبیهای کینوا میتوانیم به فاقد گلوتن بودن و ارزش غذایی بالای آن اشاره کنیم و به همین دلیل است که بسیاری از مردم در سراسر جهان از کینوا در رژیم غذایی خود استفاده میکنند و از فواید بینظیر آن بهرهمند میشوند.
معیارهای جدید انتخاب افراد برای جراحی چاقی و متابولیک
جراحی چاقی یا همان جراحی لاغری، با تغییر سیستم گوارشی انسان به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. در واقع جراحی چاقی می تواند این تغییر را با محدود کردن کالری دریافتی یا کاهش جذب مواد غذایی یا هر دو انجام دهد. در صورتی که فرد با رژیم لاغری و ورزش نتواند وزن کم کند و یا به علت وزنش به بیماری های جدی مرتبط با چاقی مبتلا شده باشد، جراحی چاقی گزینه ایده آلی برای کاهش وزن چشمگیر و بدون بازگشت وی محسوب می شود.
روز جهانی کلیه
هدف از تعیین روز جهانی کلیه ارتقاء آگاهی از عملکرد کلیه های ما و اتفاقاتی که ممکن است در اثر عملکرد ناصحیح کلیه ها رخ بدهد، است. در واقع روز جهانی کلیه عوامل پر خطر را در مورد سلامت چنین عضو مهمی به ما یادآوری می کند و باعث می شود که ما بیشتر از قبل به انجام آزمایش های تصویربرداری مربوط به بیماری های کلیوی بپردازیم. جلوگیری از بیماری ها همیشه هدف اصلی چنین آموزش هایی در کل جامعه بوده است که افراد بتوانند خطرات را در کم ترین حد ممکن نگه دارند.