کمردرد
کمر انسان از ساختار پیچیدهای از عضلات، رباطها، تاندونها، دیسکها و استخوانها تشکیل شده است که با هم کار میکنند تا بدن را پشتیبانی کنند و حرکت ما را قادر میسازند. مشکلات موجود در هر یک از این اجزا میتواند منجر به کمردرد شود. در برخی موارد علت کمردرد نامشخص است و گاهی از اثر فشارهای ناشی از آسیب، شرایط پزشکی و وضعیت بد بدن است.
احساس خستگی
شاید احساس کنید اکثر اوقات خسته اید و این خستگی رو ناشی از کم خوابی بدونید اما پژوهش ها نشون دادند که کارهای کوچیک مهمی که انجام میدین یا نمیدین میتونید در احساس خستگی ما تاثیر بذارند.
کم کاری تیروئید
کمکاری تیروئید یا هیپوتیروئیدی (Hypothyroidism) یک بیماری نسبتا شایع در بین بیماریهای غدد است. عوارض و نشانههای کمکاری تیروئید به طور مشخصی روی اعضای بدن پدیدار میشود. کمکاری تیروئید با کاهش تولید هورمونهای ترشح شده از تیروئید به وجود میآید. علائم کمکاری تیروئید اغلب قبل از تشخیص پزشکی، به مدت سالها نادیده انگاشته میشود.
سردرد
سردرد یکی از شایعترین شکایتهای بیماریها است که در بیشتر موارد عللی خوشخیم دارد و نیاز به درمان خاصی جز علامت درمانی ندارد، ولی در بعضی از موارد بسیار شدید و غیرقابل تحمل یا نشانه بیماریهای خطرناک مانند تومور مغزی است. درمان سردرد بستگی به عامل ایجادکننده سردرد دارد، اما در اغلب موارد این درد با مسکن رفع میشود.
آلودگی هوا و راه های مقابله با آن
انجام برخی اقدامات ساده و همچنین اطلاع از عوامل اصلی آلودگی هوا به ما کمک میکند تا بتوانیم جلوی انتشار آلایندهها در هوا را بگیریم. اولین قدم برای جلوگیری از تشدید آلودگی هوا کاهش مصرف انرژی و استفاده کمتر از وسایل نقلیه است.
مضرات سیگار
ترکیبات دود سیگار شامل نیکوتین ، قطران (تار) ، مونوکسید کربن و مواد شیمیایی دیگر اثر مخربی را در کل بدن به جای می گذارند . هنگامی که سیگاری ها دود سیگار را فرو می برند تامین اکسیژن به بافت ها کاهش می یابد و ضربان قلب و فشار خون افزایش می یابد .
آلودگی هوا
آلودگی هوا زمانی اتفاق میافتد که حجم زیادی از ذرات یا مواد مضر از قبیل گازها، ذرات و زیستمولکولها وارد اتمسفر کرهٔ زمین شود. آلودگی هوا مخلوطی از ذرات معلق و گازهایی است که غلظت آن به محدوده مضر برای انسان رسیدهاست که میتواند هم در داخل ساختمان و هم در خارج ساختمان باشد.
بیماری های قلب
بیماری قلبی یکی از شایعترین بیماریهایی است که در میان افراد وجود دارد. تشخیص و درمان این بیماریها اهمیت زیادی دارد. در مورد بیماریهای قلبی ـ عروقی دو دسته عوامل خطر ذکر شده که اولین عامل خطر غیرقابل اصلاح و تعدیل و دومین دسته از عوامل خطر، عوامل خطر قابل اصلاح و تعدیل هستند.