سايت هاي كاربردی
  • 1402/01/19 - 15:49
  • - تعداد بازدید: 299
  • - تعداد بازدید کنندگان: 280
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تغذیه در ماه رمضان

توصیه می‌شود هنگام افطار از قندهای طبیعی مانند خرما، کشمش و یا عسل استفاده شود، به این ترتیب اشتها کنترل می‎شود. نوشیدن چای کم‌رنگ، شیر گرم، فرنی، حلیم کم‌ روغن و یا شله ‌زرد در وعده افطار توصیه می‌شود. نان، پنیر و سبزی و یا همراه با مغز گردو برای افطار غذای مناسبی است. مصرف سوپ‎های ساده هم برای وعده افطار توصیه می‌شود.

13191.mp3 تغذیه در ماه رمضان

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,محتوای سلامت
  • کد خبر : 13191
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings