پيوند کليه مادر به فرزند در بيمارستان رسول اکرم(ص)
او درباره بيماري فرزندش ميگويد: دخترم نورالزهرا يکساله بود که متوجه شديم به اين بيماري مبتلاست. از سال ?? مشکلات کليوي دخترم آغاز شد و در سال ???? دياليز براي او آغاز شد. فرزندم از يک ماه ابتدايي دياليز مشکل قلبي پيدا کرد و ديدن اينکه او دچار رنج ناشي از بيماري شده بود برايم خيلي سخت بود.
براي حل مشکل نورالزهرا، او بايد در صف پيوند عضو قرار ميگرفت. قرار گرفتن در صف اهداي عضو مستلزم اين بود که خانواده يک فرد مرگ مغزي که شرايطش مطابق با اين دختر ??ساله بود نسبت به اهداي عضو بيمار خود اقدام کنند، فرآيندي که مشخص نبود تا چهزماني به طول ميانجامد و هر لحظه ممکن بود نورالزهرا از دست برود
مادر نورالزهرا ميافزايد: «دخترم درد زيادي داشت و تحمل اين درد براي من نيز سخت بود. مادران هميشه دوست دارند فرزندانشان در سلامتي بهسر ببرند و براي همين تصميم گرفتم هر کاري را که از دستم برميآيد براي دخترم انجام دهم بنابراين براي آن که مشکلات دخترم بيشترنشود؛ تصميم گرفتم کليه خود را به او اهدا کنم
دکتر رحيمزاده، نفرولوژيست کودکان بيمارستان رسول اکرم(ص) درباره اين موضوع بيان کرد: از سال ?? پيوند عضو اطفال در اين مرکز آغاز شد و تاکنون حدود ??? مورد پيوند اعضاي اطفال در سنين ? تا ?? سال داشتهايم. تا چندسال پيش، پيوند کليه بيشتر از افراد زنده به افراد نيازمند عضو انجام ميشد اما از سال ?? آمار بيماران پيوندي که از فرد دچار مرگ مغزي به آنها کليه اهدا ميشود بيشتر شده است که اين امر بهدليل افزايش فرهنگ اهداي عضو از افراد دچار مرگ مغزي است؛ روز گذشته مادري که کودک ??سالهاش نيازمند کليه بود؛ کليه خود را به فرزند خود اهداکرد.
وي افزود: بيمار گيرنده عضو، دختري است که بيماري زمينهاي ارثي دارد که دو سال بود دياليز ميشد و قرار گرفتن او در نوبت و فهرست دريافت عضو، بهدليل طولاني بودن اين فهرست، ممکن بود طولاني شود زيرا بايد از بيمار مرگ مغزي کليه دريافت ميکرد؛ به همين دليل مادر او داوطلب شد تا کليه خودش را به فرزندش اهدا کند.
هم اکنون عمل جراحي موفقيت آميز بود و بيمار در بخش پيوند تحت نظر است.