رييس دانشگاه: در دوران بحران فرصتي براي آموزش نيست و بيشتر تمرکز بر روي راهنمايي است
حضور رياست محترم دانشگاه ،دکتر کوهپايه زاده در دوشنبه هاي اينستايي مجتمع حضرت رسول اکرم (ص)
به نقل از روابط عمومي مجتمع حضرت رسول اکرم(ص)؛ حضور دکتر کوهپايه زاده در دوشنبه هاي اينستايي رسول اکرم (ص) با سوالات زيادي همراه بود.
وي در پاسخ به سوال چه اقداماتي در حوزه ي منابع انساني بخصوص تربيت و آموزش مديران، از نظر بهره وري و مديريت بحران انجام شده است، پاسخ داد:
از ابتداي اين بيماري حاد تنفسي جلساتي در دو بخش انجام شد. بخش اول در ستاد بحران دانشگاه که کمک هارموني مديريتي در سطح دانشگاه بود . بخش دوم به صورت همزمان کميته ي علمي پژوهشي برقرار شد. چون بحث مديريتي بيماري بدون توجه به معيار هاي علمي کار دشواري است.
بحث اصلي، مديريت کلان بر روي منابع انساني ، دارو و تجهيزات و...بوده ، ولي همزمان نياز به کميته علمي هم داشتيم که به سرعت با حضور متخصصين علوم پايه ، اپيدميولوژيست ها ، متخصصين باليني ، پزشکي اجتماعي با ارائه ي راهکار هاي مناسب راه اندازي شد. همزمان دو تيم علمي پژوهشي و ستاد بحران که حلقه ي ارتباطي بين ستاد وزارت خانه و بيمارستان ها و مراکز سلامت و بهداشت بود به مديريت کمک کردند.
رييس دانشگاه خاطر نشان کرد: با توجه به ناياب شدن اقلام دارويي و حفاظت فردي در کشور در مدت زمان کوتاه با کمک ستاد بحران تشکيل شده در دانشگاه تمام ساختار هايي که بتوانند در توليد ماسک و شيلد و...تامين داروهاي اوليه و زير ساخت هاي آزمايشگاه کمک کنند شروع به فعاليت کردند.
دکتر کوهپايه زاده افزود: در فاصله اي که شيوع بيماري به طور نسبي کمتر شده بود و در آرامش نسبي بوديم موفق به تنظيم سند جامع بحران در دانشگاه شديم و نقشه ي راه بحران با رويکرد کوويد ?? تا پايان سال و برنامه ي عملياتي هر معاونت براي اينکه بتواند بيماري را در حوزه ي اختيارات خودشان مهار کنند، تنظيم شد و در سطح بيمارستان ها هم درس آموخته هايي به صورت وبينار و مراودات علمي بين اساتيد وجود داشت و تبادل اطلاعات صورت گرفت.
وي در پايان اظهار داشت: نياز به نقد و بررسي تجربيات و درس آموخته ها به صورت کلاسيک روشن است . اصلي ترين محور عملياتي در بحران کوويد?? آموزش است، آموزش هايي که بتواند به صورت کاربردي مشکلات را حل کند.