سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1402/03/10 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 1403
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1278
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مرکز هوش مصنوعی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) کلید خورد

15622.mp3 مرکز هوش مصنوعی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) کلید خورد

مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم(ص)، وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق شد تا اقدامات اولیه مرکز جامع تکنولوژی هوش مصنوعی را رقم بزند.

تکنولوژی هوش مصنوعی به نیازهای بیمار و مراقبت از آنها کمک کرده و باعث کاهش هزینه ها و افزایش کارایی شده است. همچنین این تکنولوژی با استخراج اطلاعات مفید از داده های پزشکی به تشخیص سریعتر و بهتر بیماری ها کمک می کند. استفاده درست و اخلاقی از این فناوری بدون ترس جایگزینی ربات ها به جای پزشکان و عدم ورود به حریم خصوصی بیماران و سایر چالش ها، با تعمیم فرهنگ، اصول اخلاقی و ارزش های انسان محور بیماران در آن، باعث افزایش بهره وری در این علم نوپا در حوزه پزشکی می شود. این فناوری در تشخیص به موقع بیماری ها، عمل های جراحی بدون حضور فیزیکی جراحان و تشخیص هرچه سریعتر انواع سرطان ها کاربرد دارد. همچنین استفاده از ربات های راهنمای بیماران و همراهان آن ها و همینطور ربات های تعبیه شده با اطلاعات بیماران نظیر سوابق پزشکی، آزمایش ها و تصاویر پزشکی برای دسترسی بهتر پزشکان به آن ها در بیمارستان های ایران به تسریع در انجام امور و صرفه جویی در زمان کمک می کند. امروزه از فناوری هوش مصنوعی در تمامی عرصه ها به خصوص حوزه سلامت و پزشکی استفاده های فراوانی می شود که می توان با بکارگیری درست این تکنولوژی در کشورمان روند تشخیص و درمان بیماری ها را در تمامی تخصص های پزشکی بهبود بخشید.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان
  • کد خبر : 15622
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings