سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1402/11/14 - 08:39
  • - تعداد بازدید: 510
  • - تعداد بازدید کنندگان: 442
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

درمان مبتلایان به صرع با جراحی

مدیر گروه جراحی مغز دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره جراحی مبتلایان به صرع توضیح داد.

323175.mp3 درمان مبتلایان به صرع با جراحی

دکتر محسن نبیونی در حاشیه اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج اظهار کرد: بیماری تشنج یا صرع یک بیماری قدیمی است که از نوزادان تا افراد مسن را درگیر می‌کند .

وی با بیان اینکه امروزه با پیشرفت صنعت داروسازی، داروهای کم عارضه برای کنترل و درمان این بیماری ساخته می‌شود ، افزود: بسیاری از داروهایی که برای افراد مبتلابه صرع تجویز می‌شود، نمونه ایرانی دار ند و فقط اندکی از آن‌ها خارجی هستند .

دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج ادامه داد: از چند سال پیش اعمال جر احی نیز برای درمان تشنج به کمک این بیماران آمده است و بسیاری از آنان بهبود پیداکرده‌اند.

این جراح مغز و اعصاب گفت: جراحی تشنج بر اساس یافته‌های پاتولوژی و آناتومی مغز انجام می‌شود و در هنگام جراحی راه‌های عصبی که عامل تشدید تشنج هستند، قطع می‌شوند یا قسمتی از مغز که کانون تشنج است، برداشته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج نیز با محوریت همین موضوع پنج شنبه ۱۲ بهمن با حضور 35 سخنران داخلی و 3 سخنران خارجی و شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور در بیمارستان فیروز گر برگزار شد.

وی یادآور شد: بیمارستان فیروزگر به دلیل حضور اساتیدی که در این‌گونه اعمال جراحی سابقه بیشتری دارند ، در حال حاضر سانتر اصلی جراحی تشنج در کشور است.

مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: انتخاب بیمار برای جراحی تشنج در کمیسیون‌های چند تخصصی با حضور جراح مغز و اعصاب، روان‌پزشک ، رادیولوژیست و نورولوژیست انجام می‌شود .

 
 
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
  • کد خبر : 323175
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

Template settings