سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1403/01/15 - 22:37
  • - تعداد بازدید: 360
  • - تعداد بازدید کنندگان: 304
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

جلسه هم اندیشی مدیران (جابجایی ساختمان شماره ۳)

جلسه هم اندیشی هیئت رئیسه مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) با روسای بخشها در خصوص جابه جایی ساختمان شماره ۳ و جانمایی جدید بخشها

330595.mp3 جلسه هم اندیشی مدیران (جابجایی ساختمان شماره ۳)
به گزارش روابط عمومی مجتمع، جلسه هم اندیشی هیئت رئیسه مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) با رؤسای بخشها در خصوص جابه جایی ساختمان شماره ۳ (به دلیل تخریب و نوسازی آن) در روز چهارشنبه مورخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ در سالن ابن سینا برگزار شد.
ابتدا دکتر نبیونی ریاست مجتمع خاطر نشان نمود که شخصاً راضی به هیچ گونه جابجایی و ایجاد مشکل در روند ارائه خدمات اساتید محترم و بخش‌ها نمی‌باشد. اما این دستوریست که از طرف ریاست محترم دانشگاه به علت نا ایمن بودن ساختمان شماره ۳ ابلاغ شده و همگی موظف به انجام آن می‌باشیم. ایشان ابراز داشتند در ابتدا پیشنهادهایی در خصوص جابجایی برخی بخش‌ها (مانند انتقال بخش چشم به بیمارستان مطهری یا انتقال بخش اطفال به بیمارستان علی اصغر) بود اما با مشورت و همفکری مدیران مجتمع تصمیم بر حفظ یکپارچگی مجتمع گرفته شد تا ارائه خدمات کامل به مراجعین، مانند قبل ادامه یابد چرا که بیمارستان رسول اکرم به عنوان چشم و چراغ دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌باشد و نباید در این جابجایی هیچ گونه کاستی در ارائه خدمات ایجاد شود و باید بخش‌هایی که در ساختمان شماره ۳ وجود داشت به سایر ساختمانهای مجتمع منتقل شوند و در این راستا باید سیاست انقباضی در پیش گرفته شود.
ایشان بیان داشتند در این جابجایی تمام تلاش مدیران مجتمع بر آن است که کمترین سختی برای اساتید بیمارستان ایجاد شود همانطور که در تخریب ساختمان شماره ۴ و بازسازی پارکینگ دیوار سنگی بسیار زحمت کشیده شد و  سعی بر آن بود که در رفت و آمد اساتید بیمارستان مشکلی ایجاد نشود.
ایشان در ادامه گفتند به هر حال بر اساس تصمیم اتخاذ شده این اتفاق باید با کمترین آسیب به سرانجام برسد و هدف نهایی آن است که هیچ بخشی از محوطه مجتمع خارج نشود.
در این راستا ابتدا حدود دو ماه حالت انقباضی و کوچک شدن بخش‌ها را داریم اما در آینده و در ادامه با انتقال دو طبقه از قسمت درمانگاه به محوطه دیوار سنگی و باز شدن فضا برای بخشهای درمانی شرایط بهتر خواهد شد.
در ادامه دکتر دیانتی معاون توسعه مدیریت و منابع مجتمع ابراز داشتند این یک فرصتی است که در راستای نوسازی و ایجاد بستر مناسب برای ارائه خدمات بهتر ایجاد شده است و ممکن است دیگر تا سالیان طولانی این فرصت ایجاد نشود.
ایشان یادآور شد مجتمع رسول اکرم جزو سه بیمارستان برتر و بزرگ شهر تهران می‌باشد و باید در این جابجایی تمامی فرایندهای آموزشی و درمانی به نحو احسنت ادامه پیدا کند.
این در حالی است که این جابجایی ممکن است مقداری خدمات ارائه شده مجتمع را تحت شعاع قرار بدهد و خواستار همکاری و همفکری تمامی اساتید محترم و مدیران بخش‌ها شد.
 
در ادامه دکتر کلانتر معاون درمان مجتمع ضمن تبریک سال نو گفت: در تخریب ساختمان شماره ۴ به دلیل وجود فضای درمانی کمی که در آن ساختمان وجود داشت با چالش و مشکل زیادی روبرو نشدیم اما ساختمان شماره ۳ دارای ۱۱ هزار متر مربع زیربنا می‌باشد که ۱۰ هزار متر مربع آن درمانی می‌باشد و در تخریب این ساختمان و انتقال این حجم از مراکز درمانی کمی چالش خواهیم داشت و در جابجایی آن باید مراقب باشیم تا خللی در برنامه‌های آموزشی و درمانی مجتمع ایجاد نشود.
 در ادامه ایشان به ارائه برخی آمار و اطلاعات در خصوص ساختمان شماره ۳ و جانمایی‌های احتمالی و پیشنهادی پرداخت و بیان داشت به همکاری و همفکری تمامی روسای بخش‌ها و کادر درمان نیاز داریم.
 
در ادامه سایر اساتید از جمله دکتر نیلفروشان، طبائیان، اقبالی، نیاکان، زروک، رحیمی و دیگر اساتید به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و هر یک از سختی‌های این جابجایی و پیشنهادات خود صحبت نمودند.
 
در پایان و با پیشنهاد دکتر نبیونی تصمیم بر آن شد تا نمایندگانی از حضار در خصوص ادامه تصمیم گیری جهت جانمایی‌ها معرفی شوند تا در جلسات آینده و تصمیم‌گیری‌های بعدی حضور داشته باشند.
دکتر مسعودی، نیلفروشان، نیاکان، بابایی، احمدی و طالبی طاهر به عنوان نمایندگان روسای بخش‌ها در نظر گرفته شدند.
  • گروه اخبار : اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
  • کد خبر : 330595
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی مجتمع رسول
خبرنگار

روابط عمومی مجتمع رسول

تصاویر

Template settings