سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1403/02/07 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 201
  • - تعداد بازدید کنندگان: 150
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

به مناسبت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه برگزار شد

سمینار دو روزه نقص ایمنی اولیه در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) برگزار شد.

331763.mp3 به مناسبت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مجتمع،
با توجه به هفته جهانی نقص ایمنی اولیه (22-29 April)، سمینار علمی با این نام در سالن ابن سینای مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) برگزار گردید.
 
این سمینار توسط انجمن آلرژی، آسم و ایمونولوژی بالینی و با همکاری بخش آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)و با حضور سخنرانان بین المللی در  دو  روز  و  سه  جلسه  برگزار  شد.
 
 
جلسه اول مختص پزشکان فوق تخصص آسم و آلرژی و ایمونولوژی بالینی و فوق تخصص خون هماتولوژی و آنکولوژی بود.
جلسه دوم مربوط به پزشکان عمومی و متخصصین داخلی و کودکان و جلسه سوم مختص بیماران بود.
 
روز اول با سخنرانی دکتر مصطفی معین رئیس انجمن آسم و آلرژی کشور شروع شد و  در ادامه سایر سخنرانان به بیان نظرات خود در زمینه نقص ایمنی پرداختند.
 
این سمینار که دکتر سیما شکری (فوق تخصص آلرژی، آسم و ایمونولوژی) دبیر علمی و دکتر طلوع مهدوی (دستیار فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی) دبیر اجرایی آن بودند با هدف افزایش آگاهی درباره بیماری‌های نقص ایمنی اولیه یا نقایص ارثی ایمنی برگزار گردید.
 
در روز دوم سمینار خانواده های بیماران نیز حضور داشتند و پزشکان به بحث و تبادل نظر در خصوص بیماری و نحوه درمان آنها پرداختند.
 شیوع بیماری های نقص ایمنی در حال افزایش است و با توجه به جوان بودن علم نقص ایمنی، باید اطلاع رسانی و آگاهی در سطح جامعه افزایش یابد تا با تشخیص زود هنگام بیماری، درمان زودتر و موثرتر انجام شود.
 
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
  • کد خبر : 331763
:
روابط عمومی مجتمع رسول
خبرنگار

روابط عمومی مجتمع رسول

تصاویر

Template settings