سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1402/11/14 - 09:46
  • - تعداد بازدید: 321
  • - تعداد بازدید کنندگان: 269
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری اولین سمینار بین المللی جراحی تشنج با همکاری دپارتمان جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران

323191.mp3 برگزاری اولین سمینار بین المللی جراحی تشنج با همکاری دپارتمان جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران

اولین سمینار بین المللی جراحی تشنج با همکاری دپارتمان جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 12 بهمن، در سالن اجتماعات بیمارستان فیروزگر برگزار گردید. این سمینار با هدف بررسی شیوه های نوین جراحی، در کنترل صرع مقاوم به درمان دارویی برگزار شد. در ابتدا دکتر نبیونی بعنوان دبیر اجرایی و دکتر حیدری بعنوان دبیر علمی به میهمانان خیر مقدم عرض کرده و در ادامه سایر سخنرانان و اساتید صاحب نظر، به توضیح چالش‌های موجود در درمان و کنترل صرع، به بحث و تبادل نظر پرداختند. هر ساله تقریبا حدود ٪۳۰ بیماران، به درمان دارویی پاسخ مناسب نمیدهند و با توجه به شیوع قابل توجه صرع در کشور نیاز به درمان جراحی، بیشتر احساس می شود. محسن نبیونی مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه خاطر نشان کرد : انتخاب بیمار برای جراحی تشنج در کمیسیون‌ های چند تخصصی با حضور جراح مغز و اعصاب، روان‌پزشک ، رادیولوژیست و نورولوژیست انجام می‌شود. در پایان همه اساتید یاد آور شدند که هر گونه جراحی صرفا برای بهبود کیفیت زندگی بیمار انجام میشود و امید است با تلاش و همکاری همه متخصصین، بهترین خدمات به بیماران مبتلا به صرع ارائه شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
  • کد خبر : 323191
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

Template settings