• راهنمای مراجعین

IPD

اخبارمجتمع : ​سمینار آموزشی شش روزه مدیریت زخم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۴ |
سمینار آموزشی شش روزه مدیریت زخم در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص)
سیمنار مدیریت زخم با همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و مشارکت جهاد دانشگاهی با میزبانی مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی حضرت رسول اکرم (ص) برگزار می گردد.
به نقل از روابط عمومی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص)، سمینار مدیریت زخم با مشارکت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و جهاد دانشگاهی با هدف شناخت زخم های مزمن و چگونگی درمان آنها به مدت شش روز با حضور نمایندگانی از دفتر پرستاری بیمارستانهای مختلف دانشگاه برگزار می گردد. این دوره شش روزه از تاریخ 16/9/98 با سرفصل هایی چون : پوست و تشخیص افتراقی ارزیابی زخم و بیمار،‌  انواع پانسمان ها و کاربرد آن، زخم های فشاری، مدیریت زخم سوختگی و استومی، زخم پای دیابتی شروع شده است. در روز اول این دوره دکتر فاتح به تعریف زخم مزمن پرداختند. ایشان خاطر نشان داشتند زمانی که بهبود زخم در بیماران بیش از چهار هفته و بدون علائم بهبود طی شود با زخم مزمن روبرو هستیم که باید در بیمار به دنبال مشکلات پاتولوژیک باشیم. ایشان در ادامه اضافه کردند علت مزمن شدن زخم می تواند به مسائلی از جمله تخریب بستر سلول ها بعد از بیماری ، تهاجم باکتری ها و عفونت زخم،اختلالات هایپوکسی، رادیکال های آزاد اکسیژن،کمبود ویتامین و سوئ تغذیه در بیمار،استفاده از دخانیات مربوط باشد.لازم به ذکر است این دوره تا تاریخ 21 آذرماه ادامه دارد و به صورت سالیانه توسط معاونت درمان برگزار می گردد.

دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر