کارگاه کشوری آموزشی کوچینگ در تاریخ 18 و 19 آذر ماه توسط همکاران آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این کارگاه با حمایت دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت متبوع و با حضورمدیران و کارشناسان مسئول آموزش و ارتقای سلامت تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و جمعی از کارشناس مسئول مراکز بهداشت و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه، تشکیل گردید.
شرکت کنندگان در این کارگاه مربیگری به روش کوچینگ را آموزش دیده و تمرین کردند.
گفتنی است کوچینگ یک رابطهی حمایتی و دو طرفه است که در آن کوچ به مراجع خود کمک میکند تا با تمرکز بر هدف انتخاب شده به نتایج مورد نظر دست پیدا کند.
کوچینگ در مورد تغییر و تحول است، کوچ یک شتابدهنده برای ایجاد تغییر است. برای اینکه تغییر ماندگار باشد و عادات جدید بهطور ریشهای جایگزین شود. یک کوچ کمک میکند تا شما قسمتی از درون تان را که ندیده اید، ببینید.کوچینگ علاوه بر مهارت میتواند یک نگرش در کار و زندگی باشد. این افراد در محیط کار خود و یا حتی در زندگی شخصی به دیگران کمک میکنند تا به نتایج دلخواه برسند. فرآیند کوچینگ فرآیند زیبایی است به این دلیل که همزمان که فرد در نقش مربی به دیگر افراد کمک میکند، بر توسعهی شایستگیهای خود هم سرمایهگذاری کرده است.
دفعات مشاهده: 581 بار |
دفعات چاپ: 14 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر