• راهنمای مراجعین

IPD

اخبارمجتمع : تجهیزات پزشکی در بحران شیوع کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/2/22 |
مهندس ساسان جلیلیان در گفتگو با روابط عمومی بیان داشتند  : با تایید اولین نشانه های وجود کرونا درایران ،کمیته بحران درکلیه ی بیمارستانهای هدف تشکیل شد.براین اساس نحوه تریاژ بیماران تنفسی و هدایت آنها به درمانگاههای جدا از بیماران معمولی مشخص و محل تردد و بخشهای ایزوله در نظر گرفته شد.
ایشان در ادامه اظهار نمودند : در این راستا واحد تجهیزات پزشکی مامور تجهیز درمانگاهها و بخشهای تنفسی گردید و بخشهای بستری مورد نظر مجهز به ملزومات تنفسی از قبیل مانومترهای اکسیژن، ساکشن، ونتیلاتور و سیستمهای مانیتورینگ شدند.
مهندس جلیلیان گفت : طبق مصوبات کمیته ی بحران تمام بخشها باید آی سی یوی جدا جهت بیماران بد حال نیز داشته باشند لذا به سرعت بحث تجهیز آی سی یو های جدید مطرح شد. مسئولین تجهیزات پزشکی با کمک وزارت بهداشت از طریق هیات امنا اقلام مورد نیاز آی سی یو ها را تامین نمودند. همزمان فشار بالای مصرف اکسیژن دستگاههای اکسیژن ساز،بیمارستانهای مرجع را دچار افت فشار نمود.که ارتقائ سیستمهای مرکزی در دستور کار قرار گرفت.جهت تختهای اکسترا نیز مانومترهای کپسولی تهیه گردید که آماده ارائه خدمت در شرایط جدید هستند.
ایشان در پایان بیان داشتند  : به لطف خدا و با مدیریت صحیح تجهیزات سرمایه ای تا کنون بحرانی در این خصوص ایجاد نشده است و تجهیز نقاهتگاه بیماران از جمله ایران مال با مشاوره تجهیزات پزشکی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) همزمان شروع شده و در حال حاضر تجهیز گردیده اند.
همچنین  در خصوص ملزومات مصرفی در بیمارستان حضرت رسول اکرم  این امر بر عهده خیریه ی مدد بوده است و خیرین نیز به سمت داروخانه هدایت میشوند و واحد تجهیزات پزشکی ناظر بر کیفیت و شرایط مطلوب ملزومات می باشد.

دفعات مشاهده: 542 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر