نخستين کلينيک ويژه اختلالات عصب و صورت در کشور، در بيمارستان رسول اکرم (ص) راهاندازي شد
دکتر احمد دانشي، مدير گروه گوش و حلق و بيني دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين مراسم گفت: در اين کلينيک درمان بيماران با ناهنجاريهاي مادرزادي فک و صورت، شکستگي و تومورها و کيستهاي فک و صورت و عصب و صورت، به صورت متمرکز و تيمي انجام ميشود؛ دسترسي آسان بيماران به تخصصهاي مورد نياز، افزايش اعتماد به کيفيت خدمات ارائه شده و صرفه جويي در وقت و هزينه بيماران از مزاياي اين کلينيک است.
در ادامه جمعي از پزشکان متخصص اين مرکز، به تشريح مزاياي راه اندازي اين کلينيک پرداختند.
دکتر شباهنگ محمدي، متخصص گوش و حلق و بيني با اشاره به طولاني بودن روند درمان در برخي بيماريها از جمله سرطان گردن و بيماري هاي خود ايمني، افتتاح اين کلينيک را گامي موثر در کم شدن زمان درمان و افزايش سرعت بازتواني بيماران دانست.
دکتر علي محمد اصغري متخصص گوش و حلق و بيني گفت: درمان عصب صورت کاري پيچيده و نيازمند يک تيم پزشکي است که همکاري در اين کلينيک موجب افزايش کيفيت و درمان سريعتر بيماران ميشود.
دکتر امامي خواه، متخصص مغز و اعصاب نيز با تبيين انواع بيماري هاي عصب صورت، مانند سکته مغزي، ام اس و فلج عصب صورت تصريح کرد: تشخيص و درمان اين بيماري ها نيازمند متخصصان فيزيوتراپي، جراحي پلاستيک و متخصص گوش و حلق وبيني است که در اين کلينيک به صورت تيمي کارهاي تشخيص را به صورت منسجم انجام مي دهند.
دکتر صالح محبي، متخصص گوش و حلق و بيني تاکيد کرد: درمان بيماريهايي که نيازمند مشورت و همکاري چند رشته مختلف تخصصي هستند بايد به صورت تيمي انجام شود که راه اندازي اين کلينيک نقش بسزايي در کاهش طول درمان و افزايش کيفيت خدمات و رضايت بيماران دارد.