سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1403/04/11 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 738
  • - تعداد بازدید کنندگان: 593
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

با حضور رییس دانشگاه، دو بخش جدید افتتاح شد.

افتتاح بخش آنژیوگرافی2 و جراحی1 مجتمع حضرت رسول اکرم (ص)

335423.mp3 با حضور رییس دانشگاه، دو بخش جدید افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) روز دوشنبه 11 تیر ماه ۱۴۰۳ بخش جدیدالاحداث آنژیوگرافی۲ و بازسازی شده جراحی1 ، در ساختمان شماره ۲ مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) افتتاح شد.

در این افتتاحیه دکتر عبدالرضا پازوکی رییس دانشگاه، دکتر علی مشکی معاون درمان، دکتر نادر توکلی رییس مجتمع رسول اکرم (ص) و جمعی از اعضای هیئت علمی بیمارستان حضور داشتند.

بخش جراحی۱ در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ واقع شده که به طور کامل باز سازی شد و در اختیار مراجعین قرار گرفت.

همچنین با راه اندازی بخش جدید آنژیوگرافی۲ در طبقه منفی یک ساختمان شماره۲ ، با افزایش تعداد تختها و یک دستگاه آنژیوگرافی جدید، خدمات بهتر و شایسته تری به مراجعین محترم ارائه خواهد شد.

خبر در سایت انگلیسی

خبر در سایت دانشگاه

 

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
  • کد خبر : 335423
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی مجتمع رسول
خبرنگار

روابط عمومی مجتمع رسول

تصاویر

Template settings