سايت هاي كاربردی

تاریخچه بیمارستان : تاریخچه مجتمع درمانی رسول اکرم (ص)

 

 

 

بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می دهد.

 این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد  امید آن دارد تا در آینده ای نزدیک  به قطب درمانی کشور تبدیل شود.

حضور صدها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS ، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی های پیچیده در حوزه های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

 

 

  • 1401/03/30 - 10:37
  • - تعداد بازدید: 938
  • - تعداد بازدید کنندگان: 871
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

افزایش موارد ابتلا به اسهال ویروسی در کشور

دکتر سعید کلانتری متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به افزایش موارد ابتلا به اسهال ویروسی در کشور،‌ کاهش ایمنی مردم نسبت به ویروس‌ و پایین آمدن سطح رعایت بهداشت را عامل افزایش موارد ابتلا دانست

2629.mp3 افزایش موارد ابتلا به اسهال ویروسی در کشور

 

دکتر سعید کلانتری متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه اخیراً در کشور شاهد افزایش موارد ابتلا به اسهال و استفراغ بوده‌ ایم، اظهار داشت: ‌ به نظر می‌ رسد کم شدن محدودیت‌ های کرونایی مانند بازگشایی مدارس و مهدهای کودک و افزایش سفرها و تماس‌ های مردم با یکدیگر در پی فروکش کردن کرونا، باعث افزایش میزان ابتلا به بیماری‌ های ویروسی مانندن اسهال ویروسی شده است.

وی افزود: ‌ اصولاً در فصل بهار میزان مختصری افزایش بیماری‌ های ویروسی را شاهد بوده‌ ایم اما در دو سال اخیر به دلیل رعایت موارد بهداشتی در پی شیوع کرونا، این بیماری‌ ها کاهش یافته بود و با کاهش رعایت‌ های مردم، تماس افراد در تجمعات افزایش یافت و این افزایش تماس، باعث افزایش ابتلا به بیماری‌ های ویروسی نسبت به قبل از شیوع کرونا شد.

این فوق تخصص بیماری‌ های عفونی و گرمسیری ادامه داد: ‌ از سوی دیگر برخورد و مواجهه افراد با ویروس‌ ها ایمنی نسبی برای بدن افراد ایجاد می‌ کند و در دو سال گذشته به دلیل کاهش مواجهه مردم با ویروس‌ های دیگر به دلیل رعایت پروتکل‌ های بهداشتی، این ایمنی نسبی کاهش یافته بود و این امر باعث افزایش موارد ابتلا به بیماری‌ های ویروسی مانند اسهال ویروسی شد.

دکتر کلانتر با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور بیان کرد: ‌ گونه اومیکرون ویروس کرونا همچنان در جامعه در گردش است و می‌ تواند علائم گوارشی ایجاد کند؛ علاوه بر آن، ویروس‌ های دیگر را نیز داریم که باعث بروز عوارض گوارشی نظیر اسهال و استفراغ می‌ شوند.

  • گروه اخبار : اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت
  • کد خبر : 2629
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings