سايت هاي كاربردی
  • 1403/07/04 - 09:17

۵ مهر روز جهانی بهداشت محیط مبارک باد.

ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا و تغییر اقلیم و سازگاری با آنها

338411.mp3 ۵ مهر روز جهانی بهداشت محیط مبارک باد.

مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) روز جهانی بهداشت محیط را به تمام تلاشگران این عرصه تبریک میگوید.

حفظ تندرستی و دوری از بیماری یکی از مسائلی است که در طول تاریخ ، فکر بشر را بخود مشغول نموده است.

با پیشرفت علم و دانش و شناختن عوامل بیماریزا و تاثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد اجتناب نماید .
در این میان آنچه بیش از همه در برقراری و حفظ این امنیت و آسایش خاطر رخ می نمایاند، فعالیت مجدانه پرسنل زحمتکش بهداشت محیط می باشد که با تلاشی شبانه روزی در ارتقاء امر بهداشت محیط زندگی میکوشند.

مهندسی بهداشت محیط در کشور به عنوان یک فعالیت منسجم، قدمتی بیش از نیم قرن  داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است.

پنجم مهر ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴ روز جهانی بهداشت محیط

با شعار « ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا و تغییر اقلیم و سازگاری با آنها » مبارک باد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
: