سايت هاي كاربردی
  • 1401/01/31 - 19:25
  • - تعداد بازدید: 1963
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1827
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مصاحبه با دکتر زراعتیان فوق تخصص قلب و عروق به مناسبت روز جهانی پیوند قلب

172.mp3 مصاحبه با دکتر زراعتیان فوق تخصص قلب و عروق به مناسبت روز جهانی پیوند قلب
دکتر سام زراعتیان

 سام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عروق سرپرست واحد پیوند و فراهم آوری دانشگاه علوم پزشکی ایران  اظهار کرد: برای اولین بار ایده اصلی پیوند قلب در آفریقای جنوبی انجام شد اما آن بیمار بعد از مدتی به دلیل عدم وجود تکنولوژی های امروزی از دست رفت.

وی با بیان اینکه پیوند قلب برای بیمارانی که دارای نارسایی شدید قلبی هستند و به درمان هایی مانند تعویض دریچه، تعویض رگ ها، گذاشتن باتری، گذاشتن سیم و... جواب نمی دهند انجام می‌شود، افزود: یکی از مهم ترین شرایط پیوند قلب شرایط سنی و عدم داشتن بیماری های زمینه ای منع پیوند قلب است.

زراعتیان نژاد دوانی ادامه داد: بیمارانی که به دلایل مختلف مثل خونریزی های مغزی، تصادف، ضربه به سر  و... مرگ مغزی می شوند بعد از تایید، اگر سنشان زیر ۴۵ و یا ۴۰ سال باشد قلب توسط جراح دهنده پس از اخذ رضایت از خانواده ایثارگر برداشته می شود.
وی با بیان اینکه در پیوند قلب به طور کامل برداشته می شود و در حالت ایستاده، ماده ای تحت عنوان ماده ایست دهنده به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن ۱۵ تا ۲۰ سی سی از آن ماده داده می شود، ادامه داد: در دمای ۴ درجه تا ۴ ساعت میتوان قلب را به فرد گیرنده پیوند زد.

وی گفت: بعد از انتقال قلب قفسه سینه فرد گیرنده باز می شود و روی دستگاه قلبی-تنفسی مصنوعی قرار میگرد که در جریان عمل این دستگاه کار قلب را انجام می دهد.

زراعتیان نژاد دوانی تصریح کرد: قلب بیمارگیرنده برداشته می شود و قلب دهنده گذاشته می شود و فرد از دستگاه جدا می شود.

 

 

وی با اشاره به اینکه بعد از جدا شدن از دستگاه بیمار به ای سیو مراقبت های ویژه پیوند قلب ارجاع داده می شود، گفت: در آی سی یو فرد تحت درمان داروهای قلبی، کمک قلبی، سیستم ایمنی  قرار میگیرد .

 فوق تخصص جراحی قلب و عروق  گفت: در صورت شک به وجود واکنش حاد در فرد گیرنده  بیوبسی هایی از قلب تهیه می شود و داروهای ضد پس زدگی تجویز می شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان
  • کد خبر : 172
:
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings