سايت هاي كاربردی
  • - تعداد بازدید کنندگان: 102
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

اولین دوره آموزش ICU برای پزشکان و پرستاران افغانستانی

اولین دوره آموزش ICU برای پزشکان و پرستاران افغانستان در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) برگزار شد.

337632.mp3 اولین دوره آموزش ICU برای پزشکان و پرستاران افغانستانی
به گزارش روابط عمومی مجتمع،
اولین دوره آموزش ICU برای پزشکان و پرستاران افغانستانی در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) برگزار شد.

دکتر توکلی، رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص)، در مراسم افتتاحیه ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان و شرکت‌کنندگان، از برگزاری این دوره آموزشی استقبال نمود و به اهمیت انتخاب بیمارستان رسول اکرم (ص) به عنوان یکی از مراکز آموزشی برتر در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد.
ایشان افزود: بیمارستان رسول اکرم (ص) به دلیل قدمت و جامعیت خود در ارائه خدمات درمانی و پژوهشی، محلی مناسب برای برگزاری چنین دوره‌هایی است. همچنین، ما مشتاقیم این آموزش‌ها را به کشورهای همسایه منتقل کنیم.
جعفر حسین، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با تشکر از دانشگاه علوم پزشکی ایران برای برگزاری این دوره‌ها، بر اهمیت این رویداد تاکید کرد و آن را فرصتی برای بهبود سلامت در سطح منطقه دانست.
وی افزود: این دوره‌ها می‌تواند به شکل مؤثری در ارتقاء دانش و سلامت کشورهای همسایه تاثیرگذار باشد.
وی با ابراز قدردانی از بیمارستان رسول اکرم (ص) و آقای جعفر حسین، بر تعهد دانشگاه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در تهران و مهاجرین اشاره کرد و خبر از برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه برای پزشکان کشورهای همسایه داد. وی اعلام کرد: ۲۰ نفر از پزشکان تاجیکستان در حوزه مراقبت ویژه (آی‌سی‌یو) و ۲۰ نفر از پزشکان دیگر در حوزه مراقبت از کودکان و مادران، آموزش خواهند دید.

علم‌الله فیضی، پزشک از کشور افغانستان و یکی از مهمانان این دوره، نیز با تشکر از دانشگاه و بیمارستان رسول اکرم (ص)، از تعهد خود در انتقال دانش و آموزش‌های دریافت شده به کشور افغانستان خبر داد و اظهار داشت: ما این آموزش‌ها را برای ارتقاء سطح دانش و سلامت در کشور خود به کار خواهیم گرفت.
این رویداد بین‌المللی نقطه عطفی در ارتقاء همکاری‌های بهداشتی و درمانی میان ایران و کشورهای همسایه به شمار می‌رود.
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,محتوای سلامت,اخبارمجتمع
: