• صفحه اصلی
  • راهنمای مراجعین
  • آموزش
  • خدمات آنلاین
  • درباره بيمارستان حضرت رسول اکرم (ص)
  • تماس با ما

منشور حقوق بیمار و کارکنان
مراکز بیمه طرف قرارداد
برنامه درمانگاه ها
تعرفه تخت های بیمارستانی
قوانین و مقررات بیمارستان
راهنمای طبقات
راهنمای پوشش کارمندان
امکانات رفاهی بیمارستان

دریافت جواب آزمایش و پاتولوژی
دریافت جواب رادیولوژی MRI و CT Scan

پروفایل
ثبت نام
فراموشی رمز عبور

ریاست
مدیریت
دفتر پرستاری

اخبار مرکز : عیادت عیادت فرمانده راهور ناجا از مصدومین و بیماران مجتمع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۳ |
به مناسبت هفته نیروی انتظامی فرمانده راهور ناجا به همراه تنی چند از فرماندهان این مرکز از بخشهای مختلف بیمارستان از جمله بخش ارتوپدی و بخش اورژانس دیدارنمودند
در ابتدای این دیدار نشستی مشترک با حضور رئیس پلیس راهور ناجا و مسئولین مجتمع برگزارشد  و دکتر برزگر ؛ مدیر اجرایی بیمارستان ، گزارشی از وضعیت مرکز، نحوه ارائه خدمات ، هزینه های بیمارستانی و مطالبات سازمانهای بیمه گر ارائه داد.
در ادامه مدیر کل مجتمع حضرت رسول (ص) حضور رئیس پلیس راهور ناجا را در بیمارستان مغتنم بر شمرد و عنوان نمود: کاهش آمار مصدومان تصادفی مدیون زحمات همکاران پلیس راهور ناجا می باشد ، هر چند که بار روحی و عوارض ناشی از حوادث جاده ای قابل توجه است.
دکتر ریاحی اعلام کرد: سطح آمادگی بیمارستانها برای ارائه خدمات با کیفیت به مصومان جاده ای ارتقاء یافته است .
وی بر همکاری بین بخشی جهت مقابله با حوادث جاده ای و کاهش آمار تصادفات تاکید کرد.
سپس رئیس پلیس راهور ناجا و هیئت همراه از بخشهای ارتوپدی، اورژانس و CPR بیمارستان حضرت رسول (ص) بازدید و با مصدومان جاده ای ملاقات نمودند.
در حاشیه این بازدید ، رئیس پلیس راهور ناجا در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس وهفته ناجا بیان کرد:یکی از جدی ترین مسائل ، تصادفات درعرصه ترافیک است .
سردار سید کمال هادیانفر اعلام نمود: در جهان ، تصادفات ، هفتمین عامل مرگ و میر است ، در صورتی که در ایران ، متاسفانه تصادفات چهارمین عامل مرگ و میر محسوب می شود و 7 درصد از تولید ناخالص ملی کشور صرف جبران زیان ناشی از تصادفات می گردد.
وی تصریح کرد: 27 هزار فوتی ناشی از تصادفات در سال 85 به آمار 17 هزار تا در سال کاهش یافته است که این دستاورد نتیجه همدلی ، همکاری سازمانهای مختلف ( پلیس ، اورژانس ، هلال احمر و...) در راستای پیشگیری از وقوع حوادث است  و البته این روند کاهش قابل قبول نیست و جای تلاش و همت بیشتر دارد.
سردار هادیانفر اظهار کرد: بر اساس گزارشات ، 51 درصد افراد در حین تصادف فوت می کنند و 49 درصد هم در حین انتقال به بیمارستان و طول درمان ، لذا با توجه به اینکه نیمی از مسائل مربوط بعد از وقوع تصادف است ، می بایست همکاری بین پلیس راهور ناجا، وزارت بهداشت و اورژانس در این زمینه افزایش یابد و برای آن تمهیداتی پیش بینی گردد.
ایشان با اشاره به همکاری و عملکرد خوب وزارت بهداشت و سازمان اورژانس بر توسعه همکاری بین بخشی و هم افزایی تاکید نمود.
رئیس پلیس راهور ناجا ضمن اشاره به پیگیری معاون اول ریاست جمهوری در راستای ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی درمانی افزود: وضعیت کنونی رسیدگی به مصدومان وارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلان شهر ها مناسب است ، ولی این روند باید در تمامی شهرهای کشور محقق گردد .
وی ابراز داشت: امید است با همکاری تمام سازمانهای ذیربط ، آمار ناشی از تصادفات کاهش یابد.
سردار هادیانفر با اعلام چهار عامل اصلی تصادفات( سرعت غیر مجاز ، سبقت غیر مجاز ، خواب آلودگی و خستگی ، عدم توجه به مسیرجلو و اسفاده از تلفن همراه ) به مردم توصیه نمود: برای پیشگیری از وقوع تصادفات و کاهش آسیب ، قوانین راهنمایی و رانندگی رعایت نمایند و استفاده از کمربند و کلاه ایمنی را مدنظر قرار دهند .

دفعات مشاهده: 200 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر