دسترسی سریع کارکنان

• سال 98 سال رونق تولید
  • شعار وزارت بهداشت
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 72182011

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 6314

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 954268

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 27

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه های سلامت نوروزی سال 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ |
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: دکتر دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان از اجرای برنامه های سلامت نوروزی سال 1398شهرستان بهارستان همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: برنامه‌های نظارتی ویژه این شبکه، با حضور فعال کارشناسان بهداشت محیط تحت عنوان برنامه سلامت نوروزی و با افزایش نظارت و فعالیت واحد بهداشت محیط از 20 اسفند 1397 لغایت 15 فروردین 1398 از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب و در کلیه ایام تعطیل و غیر تعطیل و نظارت و فعالیت واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، نظارت بر درمان، غذا و دارو، آزمایشگاه و ... از 24 اسفند 1397 لغایت 15 فروردین 1398  برگزار خواهد شد.مدیر شبکه ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و عید نوروز 98 گفتند: با توجه به نزدیک شدن سال جدید و ایام تعطیلات نوروزی و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها، نظارت بر این گونه مراکز و اماکن ضروری است که در این راستا بازرسان بهداشت محیط این شبکه در غالب چندین تیم بازرسی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب با در اختیار داشتن ابزار و تجهیزات بازرسی جدید، نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، اماکن پذیرایی بین راهی و اماکن اقامتی و ... که مورد استفاده مسافران نوروزی قرار می‌گیرند، اقدام می‌کنند. ایشان همچنین با اشاره به اینکه با متخلفان بهداشتی بر اساس قانون و مقررات برخورد خواهد شد، افزود: به منظور جلوگیری از تخلفات در ساعات پایانی شب به ویژه در حوزه بهداشت مواد غذایی، تیم های بازرسی شبانه تا پاسی از شب فعال بوده و مراکز و اماکن گروه هدف را تحت بازدید و نظارت قرار خواهند داد.دکتر دمیریان بر رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ و رسیدگی به شکایات تلفنی یا حضوری در موضوعات مرتبط با برنامه تأکید کرد و از فعال بودن آزمایشگاه‌ آب شهرستان در ایام نوروز خبر داد و افزود: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام یاد شده با جدیت هرچه بیشتر صورت می پذیرد. همچینین در این ایام کارشناسان واحدهای نظارت بر درمان، غذا و دارو این شبکه نسبت به برنامه ریزی و انجام بازرسی از مطب‌ پزشکان، دفاتر کار پیراپزشکان، درمانگاه های روزانه و شبانه روزی، داروخانه های روزانه و شبانه‌روزی، عطاری ها، کارخانه و کارگاه‌های تولیدی مواد غذایی، عرضه کنندگان اقلام آرایشی بهداشتی و ... اقدام و نظارت بر این گونه اماکن را در اولویت برنامه های نورزی قرار داده اند.مدیرشبکه از آمادگی بیمارستان امام حسین (ع) و اورژانس 115 برای ارائه خدمات مطلوب سلامت به مردم و مسافران در این ایام خبر داد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر