دسترسی سریع کارکنان

• سال 98 سال رونق تولید
  • شعار وزارت بهداشت
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 72179549

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 3852

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 954260

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 19

کاربران حاضر در پایگاه: 0

کشف و پلمب کارگاه تولید و بسته بندی آلوچه و لواشک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۹ |
یک کارگاه غیربهداشتی تولید آلوچه و لواشک توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان بهارستان کشف و پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، پیرو گزارشات مردمی مبنی بر تولید انواع آلوچه و لواشک در شرایط غیربهداشتی در یک کارگاه غیرمجاز در خیرآباد ، پس از هماهنگی های لازم و اخذ دستور از مقام قضایی در روز سه شنبه 7 اسفند ، بازرسان بهداشت محیط به همراه مامورین نیروی انتظامی به منزل مسکونی ، مراجعه و حدود 2 تن لواشک و مواد اولیه برای تولید و بسته بندی در محل توقیف ، و با توجه به تغییر کاربری منزل مسکونی به کارگاه غیرمجاز و همچنین تهدید بر علیه سلامت عمومی ، مکان بصورت موقت پلمب و پرونده جهت رسیدگی و تعیین تکلیف به دادسرا ارسال شد .
دکتر دمیریان در حاشیه این خبر در خصوص عملکرد این کارگاهها گفت :  این کارگاهها جهت بسته بندی مواد اولیه خود را پس از فراوری به منازل مسکونی تحویل میدادند  که پس از بسته بندی در شرایط غیربهداشتی ، مجددا از منازل جمع آوری و در بازار پخش می شد .
مدیر شبکه بهداشت و درمان از شهروندان خواست  در صورت برخورد با موارد غیر بهداشتی  با شماره تلفن 190 سامانه وزارت بهداشت تماس و موارد را گزارش دهند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر