• صفحه اصلي

امكانات رفاهي بيمارستان
تعرفه تختهاي بيمارستان
قوانين و مقررات

وبسایت و مقالات : ۶ داروی ایرانی درمان سرطان تا پایان ۹۷ می‌آید ۶ داروی ایرانی درمان سرطان تا پایان ۹۷ می‌آید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۹ | ارسال‌کننده: admin_ashkanbagheri | نویسنده: admin_ashkanbagheri |

۶ داروی ایرانی درمان سرطان تا پایان ۹۷ می‌آید

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری از رونمایی ۶ دارو و ماده اولیه جدید برای درمان سرطان‌های مختلف تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص دستاوردهای حوزه دارویی کشور، گفت: ۶ داروی جدید و مواد اولیه در حوزه درمان انواع سرطان در کشور توسط متخصصان داخلی تولید شده است که پس از طی مراحل نهایی اخذ پروانه تأیید، رونمایی می‌شوند.

وی افزود: این داروها با تلاش محققان داخلی توسعه یافته است و تعداد داروهای تولید شده در ایران با توجه به تحریم‌های موجود، بسیار قابل قبول است.

به گفته قانعی، یکی از افتخارات کشور در حوزه فناوری، توسعه و پیشرفت فناوری‌های تولید دارو است. به نحوی که در حال حاضر بخش عظیمی از نیازهای دارویی کشور در داخل تأمین می‌شود.

دفعات مشاهده: 1735 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر