واحدهای صنفی غرب تهران زیر ذره بین بازرسان بهداشتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
مرکز بهداشت غرب تهران همراه با نمایندگان دادستانی، سازمان تعزیرات، پلیس اماکن و دامپزشکی از واحدهای صنفی تحت پوشش بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: گشتهای مشترک و انجام بازرسی های بهداشتی برای کنترل فرآوردت های خام دامی؛ توسط بازرسان مرکز بهداشت غرب و نمایندگان دادستانی، سازمان تعزیرات، پلیس اماکن و دامپزشکی، دوشنبه 24 دی 97 انجام شد.

در این بازرسی ها که جمعی از قضات دادسراهای نواحی 18  و 10 و 5 نیز حضور داشتند، برای تشدید کنترل محصولات و فرآورده های خام دامی، از 13 واحد صنفی؛ شامل یک رستوران، یک جگرکی، یک مرغ فروشی و 10 واحد قصابی واقع در محدوده مناطق 5، 9، 10 و 18 شهرداری  بازدید و بررسی انجام و 210 کیلوگرم موادغذایی غیربهداشتی در محل معدوم شد.

توضیح اینکه پرونده متخلفین از مقررات بهداشتی، به مراجع قضایی ذیصلاح، ارجاع خواهد شد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر