• گزارش تصویری

برگزاری آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
برگزاری آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده
معاونتهای بهداشت و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده را برگزار کردند.
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت : آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده دانشگاه مورخ24 دی ماه در مدیریت توسعه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
این آزمون با حضور دکتر صدر و دکتر بخشی زاده از معاونت آموزشی و همچنین دکتر فهیم و دکتر رجب فردی از معاونت بهداشت و شش نفر از متخصصان پزشک خانواده حضور داشتند.
متخصص پزشک خانواده با هدف خدمت در مؤسساتی که اقدام به ارائه مراقبت های سلامت به جمعیت تحت پوشش به شکل مدیریت شده و همچنین در قالب نظام ارجاع و مبتنی بر پرونده سلامت، مطابق دستورالعمل های معاونت بهداشت فعالیت می کنند، شکل دهی شده است.
نتایج مصاحبه متعاقبا بعد از تکمیل شدن مدارک جهت تعیین محل خدمتی به ذینفعان اعلام خواهد شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 345 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر