برگزاری آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
معاونتهای بهداشت و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده را برگزار کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: دوشنبه 24 دی 97 آزمون مصاحبه حضوری متخصصان پزشک خانواده دانشگاهدر مدیریت توسعه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.

این آزمون با حضور خانم دکتر صدر و دکتر بخشی زاده از معاونت آموزشی و همچنین دکتر فهیم و دکتر رجب فردی از معاونت بهداشت و شش نفر از متخصصان پزشک خانواده حضور داشتند.

متخصص پزشک خانواده با هدف خدمت در مؤسساتی که اقدام به ارائه مراقبت های سلامت به جمعیت تحت پوشش به شکل مدیریت شده و همچنین در قالب نظام ارجاع و مبتنی بر پرونده سلامت، مطابق دستورالعمل های معاونت بهداشت فعالیت می کنند، شکل دهی شده است.
توضیح اینکه: نتایج مصاحبه متعاقبا بعد از تکمیل شدن مدارک جهت تعیین محل خدمتی به ذینفعان اعلام خواهد شد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر