• گزارش تصویری

برگزاری همایش یک روزه سلامت در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
برگزاری همایش یک روزه سلامت در شهرستان رباط کریم
با همکاری شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و اداره آموزش و پرورش این شهرستان،  همایش یک روزه با موضوعات  مختلف سلامتی برگزارشد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم: با همکاری این شبکه، اداره بهزیستی وآموزش وپرورش این شهرستان،مورخ23دی ماه، همایش یک روزه سلامت با موضوعات مختلف نظیر: بیماری ایدز، مکملیاری، آهنیاری، تغذیه سالم و آشنایی با دوران بلوغ با حضور معلمان،اولیاء دانش آموزان و اعضای انجمن مربیان در سالن هاشمی رفسنجانی اداره آموزش و پرورش رباط کریم برگزار گردید.
 درابتدای همایش، سعیدی کارشناس ارشد بالینی اداره بهزیستی شهرستان درباره تغییرات خلقی دردوران بلوغ و بحرانهای  این دوره، مهارتهای نه گفتن، روشهای برخورد با دانش آموزان درسن بلوغ صحبت کرد.
در ادامه دکترمنیژه شمس پزشک مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری مرکزسلامت شهید شاطریان درمورد بیماری ایدز و چگونگی برخورد با افراد مبتلا، راههای پیشگیری ازابتلا به بیماری ایدز آموزش داد.
سپس فرید حامدی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان درخصوص تغذیه سالم، مکملیاری وآهنیاری درمدارس  و نحوه توزیع ومصرف آن مطالبی را عنوان کرد .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر