• معاونت ها

راهنمای طبقات
قوانین ومقررات بیمارستان
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۷ |

[اخبار مرکز] : برگزاری مراسم برگزاری مراسم تقدیر از پرسنل شایسته فصل تایستان 1397

با حضور رئیس وهیئت رئیسه مجتمع با دعوت از پرسنل نمونه فصل تابستان 1397 مراسم تجلیل از این همکاران در دفتر ریاست مجتمع برگزار گردید.
.در این مراسم آقای دکترامیری ضمن تبریک اعیاد   وآرزوی برکت وتوفیق روز افزون همکاران گفتند: انتخاب و تقدیر از پرسنل شایسته به منظور قدردانی از زحمات ایشان در تما م فصول ادامه خواهد یافت وسعی براین است که در هر فصل شاهد افزایش تعداد پرسنل شایسته باشیم  . در ادامه این مراسم آقای موسوی وسرکار خانم اوشانی نیز به نوبه خود باتبریک ایام مبارکه عید قربان وعید سعید غدیر خم از تلاش همکاران منتخب تقدیر وتشکر کردند  .سپس در ادامه این مراسم پرسنل شایسته معرفی وبا تقدیم لوح سپاس وکارت هدیه مورد تقدیر قرارگرفتند.

دفعات مشاهده: 756 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر