• معاونت ها
  • دسترسی سریع به سامانه ها
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۴ |

[اخبار مرکز] : بازدید بازدید نوروزی رییس دانشگاه از مجتمع

دکتر ناصری پور رییس دانشگاه به همراه دکتر توکلی معاون درمان روز 8 فروردین ماه 1397 از مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص) بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید که در خصوص چگونگی ارایه خدمات درمانی بهداشتی و آموزشی در ایام تعطیلات نوروز به بیماران و مراجعه کنندگان انجام شد، دکتر ناصری پور ضمن تبریک سال نو به پزشکان و کارکنان این مرکزو قدردانی از تلاشهای صورت گرفته، سوالاتی را در خصوص نحوی ارایه خدمات و تعداد مراجعه کنندگان مطرح نموده که با پاسخ دکتر امیری ریاست مجتمع همراه بود.
در پایان نیز دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه گزارش مختصری در خصوص نحوی خدمات و کیفیت ارایه شده توسط مراکز درمانی دانشگاه طی یک هفته گذشته از آغاز سال نو خدمت ریاست دانشگاه ارایه نمود.
در این برنامه از بخش اورژانس و اتاق های عمل، لنژری مجتمع بازدید و بر روند ارائه خدمات درمانی بیماران نظارت نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر