• معاونت ها

قوانین ومقررات بیمارستان
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۴ |

[اخبار مرکز] : تقدیر تقدیر از پرسنل شایسته پرستاری

به مناسبت خجسته میلاد با نوی بزرگ اسلام حضرت زینب (س) و روز پرستار از پرستاران نمونه مجتمع تقدیر وتشکر بعمل آمد.
دراین مراسم که در دفتر ریاست مجتمع  برگزار گردید،آقای دکتر امیری واعضاء هیئت رئیسه  وجمعی از پرستاران نمونه  حضور داشتند.در این مراسم آقای دکتر امیری ریاست مجتمع ضمن تبریک خجسته میلاد حضرت زینب (س)، روز پرستار را به همه زحمت کشان عرصه پرستاری تبریک گفته و توفیق روز افزون همکاران را از خداوند متعال خواستار شدند. در ادامه این مراسم  اعضای هیئت رئیسه نیز به نوبه خود سالروز ولادت بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب کبری(س) وروز پرستار را به همه حاضرین تبریک وتهنت گفتند .سپس در ادامه این مراسم از پرسنل شایسته پرستاری با اهدای لوح وهدایا تقدیر بعمل آمد .

دفعات مشاهده: 994 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر