آشنایی با معاونت آموزشی

برگزاری کلاس برگزاری کلاس آموزش روز جهانی ایدز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |
کلاس اموزشی روز جهانی ایدز با  شعار  سلامتی حقی برای همه، مهار همه گیری اچ آی وی/ایدزبا اطلاع رسانی، پیشگیری، تشخیص زود هنگام، درمان و حمایت از مبتلایان. با همکاری دفتر پرستاری و با سخنرانی سوپروایزر کنترل عفونت  در مجتمع برگزار شد.
اول دسامبر مصادف با 10 آذر ماه ، "روز جهانی ایدز" می باشد که از 14-8 آذر ماه هفته اطلاع رسانی ایدز نامگذاری شده است. این زمان فرصت مناسبی است در جهت آموزش و اطلاع رسانی در زمینه یکی از مهمترین بیماریهای عفونی که امروز همه جوامع و ملل مختلف بنوعی دست به گریبان این بیماری هستند.
 آموزش و اطلاع رسانی در زمینه اچ آی وی/ ایدز یکی از استراتژیهای مهم برنامه کشوری پیشگیری ازHIV  در کشور است.
 HIV((Human Immunedeficiency Virus ویروسی از گروه رتروویروس‌ها است که به سلول‌های دستگاه ایمنی بدن حمله می‌کند.
ایدز  مرحله نهایی بیماری است که توسط ویروس اچ آی وی ایجاد می شود. این ویروس به سلول های دفاعی بدن حمله نموده، بتدریج قدرت دفاعی بدن را ضعیف می کند. به طوری که فرد به انواع عفونت ها و سرطان ها مبتلا شده و در نهایت از پای در می آید. از زمان ورود اچ ای وی به بدن، تا شروع بیماری ایدز ممکن است بیش از 10 سال طول بکشد. در این مدت فرد ظاهر سالم داشته و می تواند به کار و فعالیت ادامه دهد ولی احتمال انتقال ویروس به دیگران وجود دارد.
ایدز خاص افراد یا گروههای خاصی از جمعیت نیست و هر فردی در هر سنی می تواند به آن مبتلا شود اگر از خود در برابر اچ آی وی محافظت نکند.
با وجود آن که در حال حاضر درمان قطعی که ویروس را از بین ببرد وجود ندارد، اما درمان های موجود می توانند بیماری را تحت کنترل در آورده و باعث بهتر شدن کیفیت زندگی افراد مبتلا و افزایش طول عمر آنها شود. درمان اچ آی وی، کلید پیشگیری است. از این رو توصیه می شود افرادی که سابقه رفتارهای پرخطر دارند با آزمایش اچ آی وی، هر چه سریع تر از وضعیت ابتلای خود به اچ ای وی مطلع شوندتا بتوانند از خدمات درمانی و مراقبتی مناسب در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری بهره مند شوند.
"مصرف داروهای ضد ویروس، باعث کاهش احتمال انتقال اچ آی وی از بیمار به دیگران و نیز کاهش انتقال از مادر مبتلا به فرزند می شود."

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر