بازدید تیم مدیریت اجرایی از بخش پوست وخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۴ |

در این بازدید ریاست مجتمع ،اعضاءهیئت رئیسه ،اعضاء تیم مدیریت اجرایی وروسای بخش پوست وخون

وهمچنین مسئول بخش حضور داشتند . در ابتدای این بازدید، جلسه ای در دفتر بخش تشکیل شد.آقای دکتر توکلی در این جلسه در خصوص بازدید های جامع تیم مدیریت اجرایی ونحوه انجام آن و گروه های شرکت کننده صحبت نمودند وتاکید کردند هر گروه با داشتن چک لیست های مربوطه مسائل ومشکلات بخش را شناسایی ودر جهت رفع آن برنامه ریزی لازم را انجام می دهد، در این بازدید ها مشکلات بخش ها در نظر گرفته شده وتلاش در جهت رفع آن صورت خواهد گرفت . سپس روسا ومسئولین این بخش ها  مسائل ومشکلات  خود را مطرح نمودند   پس از پایان جلسه تیم اجرایی مدیریت بازدید خود را از بخش آغاز وبخش را بصورت جامع مورد بررسی وبازدید قرار دادند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 309 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر